Over de auteur van deze site

 

Ik ben in 1965 in Sussex, Engeland geboren. In 1977 verhuisde ik met mijn ouders naar het eiland Man (Isle of Man),  een eiland midden in de Ierse Zee tussen Groot-Brittannië en Ierland. Ik ben verreweg de jongste van mijn familie, en was voor de grootste deel van mijn kindertijd de enige die nog thuis woonde. Nadat ik van school afstudeerde ging ik naar de universiteit, ten eerste Cambridge en dan Birmingham.

 

In Birmingham raakte ik in alternatieve en groene politiek geïnteresseerd. Mijn Ph.D.- onderzoek heft weinig success opgeleverd, dus stopte ik na een jaar. Wat later haalde ik een M.Sc. van Sussex University, daarna werkte ik een jaar bij de staalindustrie in Teesside.

 

Toen keerde ik terug naar Birmingham waar ik in alternatieve projecten actief was. In 1999 verhuisde ik naar Utrecht om bij alternatieve projecten in Nederland te werken. Daarna ben ik weer naar Engeland gekomen.

 

 Mijun moedertaal is Engels maar ik spreek ook Nederlands, Duits en Frans, en ook een beetje Spaans. Ik ben lid van de Society of English Native Speaking Editors in the Netherlands.

 

Als u wat vragen heeft, kunt u mij mailen. Mijn mailadres, bestaat uit stuart gevolgd door een apestaartje en stuartfield.info

(door het zo te beschrijven heeft een programma die automatisch mailadressen van webpagina’s haalt, hopelijk pech).